Potraga za telom Danke Ilić IPAK neće biti obustavljena! Evo gde je danas raspoređena Žandarmerija

U Borskom okrugu se i danas, deseti dan od hapšenja osumnjičenih za nestanak dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice.

Tokom jučerašnjeg dana pretraženo je korito Zlotske reke i to od sela Zlot ka mestu Sumrakovac, kao i rezervoari za vodu.

Razlog zašto se pregledaju cisterne i rezervoari je što su obojica osumnjičenih, za nestanak male Danke, Dejan Dragijević i Srđan Janković, radili u JKP “Vodovod” i što odlično znaju raspored tih rezervoara, a zbog posla su ih obilazili redovno i znaju sva skrovita mesta, pa je sada fokus potrage na tome.

Intenzitet potrage opada i u ovom obimu bi, prema nekim nezvaničnim informacijama, mogla da bude obustavljena tokom sutrašnjeg dana, ali će se nastaviti na drugačiji način.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić je nestala 26. marta, kada su je osumnjičeni Dragijević i Janković najpre udarili službenom “fijat pandom”, a zatim je Dragijević zadavio golim rukama.

Telo su ostavilii na deponiju, ali je ono dva dana kasnije pomereno na drugu, zasad nepoznatu lokaciju. Za pomeranje tela osumnjičeni su Dejanov otac Radoslav Dragijević (73)

Kurir.rs/Telegraf/Tanjug

Potraga za telom Danke Ilić (2) nastavlja se IPAK nesmanjenim intenzitetom, saznaje Kurir.

Prema našim informacijama, pripadnici Žandarmerije danas su raspoređeni od sela Zlot, odakle je prvoosumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević, sve do Sumrakovca.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić je nastradala 26. marta, kada su je osumnjičeni Dragijević i Janković najpre udarili službenom “fijat pandom”.

Telo su bacili na deponiju, ali je ono dva dana kasnije pomereno na drugu, zasad nepoznatu lokaciju. Za pomeranje tela osumnjičeni su Dejanov otac Radoslav Dragijević (73) i brat Dalibor (40).

U međuvremenu, Dalibor je o posledica srčanog udara preminuo u borskoj policiji u noći između 6. i 7. aprila.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*