NA UMRLICI DALIBORA DRAGIJEVIĆA 3 IMENA, JEDNO SVIMA ZAPALO ZA OKO: Umro u nedelju, danas sahrana, a evo da li će doći otac i brat

Dalibor Dragijević (40), brat Dejana Dragijevića koji je osumnjičen da je ubio dvogodišnju devojčicu Danku Ilić, biće sahranjen dana na lokalnom groblju u Zlotu, a na umrlici stoje imena troje ožalošćenih.

Kako Kurir saznaje, otac Radoslav koji se nalazi u pritvoru kao i osumnjičeni Dejan, neće doći na Daliborovu sahranu, jer im je odbijen zahtev da prisustvuju.

Dejanov brat je, da podsetimo, uhapšen u subotu zbog sumnje da je pomogao bratu da se reši devojčicinog tela, a preminuo je u borskoj policiji u noći između subote i nedelje, nejverovatnije od posledica srčanog udara.

– Sa dubokim bolom u srcu javljamo da je naš dragi, nikad prežaljeni, Dragijević Dalibor preminuo 7. aprila – navodi se na umrlici, a kao ožalošćeni potpisani su:

– Majka Svetlana, otac Radoslav, brat Dejan i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Mnogima je zapalo za oko da je i Dejanovo ime na umrilic. Inače, Dejan je po hapšenju priznao da je ubio Danku Ilić.

Sahrana Dalibora obaviće se danas u 14 časova, a majka Svetlana koja je jedina od porodice na slobodi, biće dovedena u pratnji policije, dok ostatak porodice neće imati pravo na to.

Rodbina i komšije stigle su u dom Dragijevića, a umrlica je postavljena tek danas, na dan sahrane.

Danka Ilić je, da podsetimo, nestala 26. marta, a kako se kasnije ispostavilo na osnovu iskaza osumnjičenog Dragijevića i njegovog kolege Srđana Jankovića (50), ona je tog dana i ubijena.

Potraga za njenim telom i dalje traje, a pretražena je svaka lokacija koju su osumnjičeni dali, međutim, od Dankinog tela nema ni traga. Policija nastavlja intenzivnu potragu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*