“Usred noći sam ustala do toaleta, a tamo doživjela šok”

Kada sinoć nisam umrla neću nikada! Ja ustajem u sred noći da odem do wc-a kad ono vrata zaključana.Vidim i svjetlo je upaljeno unutra. Pomislih da je sestra ustala a da ja nisam primijetila.

Odem nazad u sobu i vidim sestru kako i dalje spava! Živimo same. Probudim je i kažem joj šta se desilo.

Odemo zajedno do toaleta, otvorimo vrata, a tamo mrak, ugašeno je svjetlo sada i nema ničega. Nema prozora u wc niko nije mogao ući. Sestra misli da sam sanjala ali znam da nisam.”

 

Rijaliti učesnik, Ivan Marinković zbližio se sa sinom u rijalitiju “Zadruga 6”, a nakon što je mališan boravio kod tate u Beogradu, Ivan sa nasljednikom trenutno uživa u Nišu.

Ivan je, čim mu je zafalio sin, zapucao je u dom Kulića, a Željkova majka Miljana, momentalno je podijelila emotivni prizor.

– Došao tata – napisala je Miljana ne krijući sreću, a svi su primijetili i pogled Ivana usmjeren ka svom nasljedniku, koji opisuje ljubav koju osjeća prema njemu.

Ivan Marinković, Željko Kulić

Podsjetimo, Miljanina majka i Željkova baka, Marija Kulić, nedavno je pričala o vremenu koji je njen unuk proveo sa ocem u Beogradu.

– Čujemo se svakodnevno i dogovorili smo se da kada budemo došli za Beograd povedemo i Željka. Miljana je otišla za Italiju, a mi se čujemo više puta u toku dana, šetaju ga igraju se sa njim i tako… Na Ivana se navikao još u “Zadruzi” tako da… Kao da je otišao kod nekoga koga viđa svakodnevno. Lepo mu je i ovde i tamo, sada ima da promijeni – rekla je Željkova baka za medije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*