“U MENI I DALJE TINJA ISKRA” Deda Danke (2) zbog JEDNE STVARI ne gubi nadu da je živa, otkrio kad će se PORODICA ZVANIČNO OGLASITI

Milan, deda ubijene Danke Ilic (2) i otac Miloša Ilića otvorio je dušu u Boru i potvrdio da će se porodica zvanično oglasiti onda kada se istraga privede kraju.

On je, očima punim suza, otkrio da u njemu i dalje tinja neka iskra da je Danka živa, jer traga telu njegove dvogodišnje unuke i dalje nema.

– Iako sam i dalje u šoku, u meni i dalje tinja neka iskra, jer nijednog traga nema – kaze Milan. Dankin deda dodaje i da su u kontaktu sa policijom te da dobijaju sve informacije koje su važne za istragu.

– Možemo da pozovemo u bilo koje doba dana i pitamo sve što nas zanima – napomenuo je.

Ipak, ovom čoveku čija porodica je doživela veliku tragediju, nije lako. I dalje se na ulici susreću sa raznim komentarima koji su izuzetno neprijatni za sve njih.

– Mene ovde svi poznaju i pamte po rukometu. Želim da skinem ljagu sa porodice, pogotovu sa ove dece, ali o tome ćemo tek pričati – navodi on.

Dok porodica Ilić sa zebnjom i nestrpljenjem čeka bilo kakvu informaciju o telu malene Danke, pažnja medija poslednjih dana bila je usmerena na selo Zlot.

Komentari, koje su čuli spletom okolnosti na televiziji od porodice osumnjičenog Dejana bili su im gorki.

On je na kraju otkrio i da Miloš i Ivana trenutno nisu u Boru, jer je Dankina majka na pregledima zbog trudnoće koju vodi.

Podsećamo, Danka Ilić iz Bora, devojčica koja nije napunila ni dve godine, ubijena je 26. marta ove godine u Banjskom Polju.

Za zločin nad detetom kakav Srbija još ne pamti osumnjičeni su radnici JKP “Vodovod” iz Bora Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50).

Oni su u policiji priznali zločin, ali u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru odbranu je izneo samo Dejan. I jednom i drugom po odluci suda određen je pritvor do 30 dana.

Telo dvogodišnje Danke Ilić još nije nađeno.

Kurir.rs/Telegraf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*