GDJE SE KRIJE MAČKA NA OVOJ SLICI, SAMO 1 % LJUDI JE ODMAH UOČI:

PRE NEGO VIDITE REŠENJE KOJE JE NA DNU, PROČITAJTE I OVO:

Imam 23 godine. Sa 18 godina sam završio srednju školu i počeo da radim. Hteo sam da skupim određenu količinu novca i da ih uložim u “nešto”. Da vodim nešto svoje. Od svake plate, nakon što platim sve stvari za život, odvajao sam određnu sumu novca, koliko mi ostane. Nikada se nisam razbacivao i mnogo trošio, radije bih te pare davao u svoj “štek” za budući posao.

Nakon 5 godina, skupio sam 10.000 eura i uložio sam ih u biznis koji sam poznavao i koji me je interesovao. Dugo sam proučavao sve i na kraju napravio prvi korak. Baš u tom periodu nastala je korona koja mi je pojela sve i jedan uložen dinar. Osećam se da sam promašio život, jer sam svestan da sam bukvalno samo plaćao račune i hranu, da bih skupio pare za biznis. Nisam se provodio, nisam se zadovoljavao. Bacio sam 5 godina i nisam ništa uradio. Jako sam depresivan i ne mogu da izađem na kraj za sobom trenutno. Osećam se kao gubitnik u životu.
—-

U osnovnoj školi sam bio sam nepoželjan u društvu. U prvoj godini srednje me niko nije ni primećivao. Ali u drugoj godini sam platio najlepšoj i najpopularnijoj devojci 300 eura da se pretvara da je sa mnom mesec dana. Efekat je bio onakav kakvim sam se nadao. Postao sam najpopularniji lik u srednjoj školi. Sada sam instagram influenser i bukvalno živim od toga. Niko ne zna za našu malu tajnu koja mi je odredila život da bi bude bolji u svakom smislu

 

RJEŠENJA:

1. Gdje se krije mačka, pogledajte na slici ispod:

maca1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*