“Brat mi je bio 5 godina u vezi sa udatom ženom …”

“Brat mi je bio 5 godina u vezi sa udatom ženom i taman kad se ponadao da se ona razvodi i da će biti zajedno javno, ostavila ga je zbog drugog ljubavnika iz Švajcarske.

Nekoliko meseci je patio i upoznao je predivnu devojku, i taman kad su ušli u vezu, njegova bivša se vraća iz Švajcarske i on… ko hipnotisan opet trči za njom.

Žao mi nove djevojke nije zaslužila izdaju, da sam muško prebila bih brata koliko sam razočarana.”

(Izvor: Ispovesti.com)

Bonus:

VELJKO I BOGDANA ODABRALI IME ZA TREĆEG SINA: Ima posebno značenje

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana Ražnatović čekaju trećeg sina, a roditelji su već odabrali ime za bebu.

Sin Cece Ražnatović i njegova supruga su to znali i dok je ona bila trudna sa drugim sinom. Prije porođaja su otkrili da su odabrali ime Krstan, kako se dečak i zove, a tada je Veljko istakao da imaju spremno ime i za trećeg dečaka.

– Da, naravno da će biti Krstan! Što bih mijenjao? Ako bude i treći sin, zvaće se Lazar. Biće sve srpska imena. Kome se ne sviđa neka promeni kanal – naveo je Veljko.

Ime Lazar u Srbiji ima posebno značenje i dugu tradiciju, još od Kosovskog boja i najvećeg heroja, kneza Lazara Hrebeljanovića. Međutim, nije srpskog porijekla, već hebrejskog. Potiče od riječi “Eleazar”, što znači “Bog je pomogao” ili “Božja pomoć”.

Postoji i grčka, odnosno latinska varijanta – Lazarus, a ušlo je i u hrišćanski svijet. U Jevanđelju po Jovanu navodi se da je Lazar bio brat Marije i Marte, čovjek koga je vaskrsnuo Isus. Tako simboliše i pobjedu života nad smrti, nešto što je oživjelo i suprotstavilo se tami. Danas je jedno od omiljenih muških imena u Srbiji.

Kurir/Hello

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*