ZVEZDAN SE OGLASIO POVODOM SVOG ULASKA U “ELITU”: Slavnić se obratio produkciji, pa potkačio Kačavendu!

“Elita” se zakuvala nakon samo nedjelju dana, a Milena Kačavenda i dalje iznosi prljav veš bivše drugarice Ane Ćurčić, zbog čega se nerijetko spominje i Zvezdan Slavnić.

Iako je on dugo na ovu temu ćutao, Slavniću je prekipjelo, pa se oglasio putem svog Instagram profila i stavio tačku na sve priče pokrenute u Bijeloj kući sada, kada on više nije dio rijalitija.

Naime, Zvezdan je najprije spomenuo Marka Đedovića, a kasnije se osvrnuo na kumu Kačavendu, koja je nekada zastupala njegovu nevjenčanu suprugu, dok je sada potpuno promijenila ploču.

– Što se tiče kume, ovim putem ću se prvi put oglasiti i reći samo jedno. Da bi bilo bolje da svoj boravak u “Eliti” bazira na iznošenju istine, a ne da se vezuje za mene i spominje moj život, moj “koledž”, moju majku i da li sam ja nešto radio ili ne. A samim tim se potrudi da demantuje sve priče i teorije koje je širila mjesecima unazad, jer kao što se do sada vidjelo – Zvezdan govori istinu. I neka se potrudi jednom u životu da ostane dosljedna sebi, jer je, kako i sama kaže, Zvezdan uvijek bio tu da joj pomogne – napisao je Zvezdan.

Zvezdan je, također, priznao da ne postoji nikakav dogovor vezan za Elitu i da želi da demantuje i takve priče, koje kruže imanjem u Šimanovcma.

– Kao što je svima poznato nikakav dogovor nisam imao i ovim putem bih zamolio produkciju da se oglase i potvrde da mi nikakve dogovore nisu nudili, a još manje smišljena scenarija!

(Informer)