ŽENE ROĐENE U OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJGORE JER SU JAKO OPASNE: Od njih treba bježati što dalje

Ovi horoskopski znakovi ne samo što će se okomiti na vas zbog osvete, nego i iz zavisti ili jednostavno zato što im niste simpatični. Tri znaka imaju naglašen ratoborni Mars, dok je četvrti pod okriljem oholog Sunca.

Škorpija

Najopasnije osobe rođeni su u znaku Škorpije ili u tom znaku imaju ascendent ili puno planeta. Važe za osvetoljubive osobe, ali je osveta samo jedan od motiva za iskazivanje opakosti. Dovoljno je da ste im antipatični. Čak da im ništa ružno niste rekli, mogu vas povremeno gađati ciničnim primjedbama i podsjećati vas na vaše greške i slabosti.

Ako ste im konkurent, smisliće spletku da vas uklone s puta, a omiljena im je taktika lažno optuživanje i podmetanje dokaza. ‘Idealno’ je da im se ne zamjerate.

Jarac

Uz Škorpiju i Bika, najveće zlopamtilo. Ako ste se im se zamjerili u djetinjstvu, Jarčevi mogu do starosti čekati priliku da vam vrate milo za drago. Najgori su prema onima koje smatraju prijetnjom, ali loše podnose primedbe i šale na njihov račun. Ako posumnjaju da ste im konkurent, naročito u poslu, postaviće vam zamke iz predostrožnosti.

Ovan

Ovan će vam u lice sasuti sve što mu je na umu, ne vodeći računa o vašim osjećanjima. Mogu postati agresivni ako se osjete povrijeđenim, naročito ako otkriju da supartnim ima isti cilj ili ako primjete da je neko uspešniji ili bogatiji od njih. Mogu uzeti nekog na zub samo zato što im ide na živce.

Lav

Upoznaćete njihov gnjev ako ih uvrijedite, uskratite im poštovanje ili ako se pravite važni u njihovom društvu. U njihovom su repertoaru napadi bjesa na licu mjesta i dugoročno spletkarenje i ogovaranje. Za razliku od Ovnova, sposobni su da glume pred žrtvom da je sve u redu, a iza kulisa spremaju ofenzivu, piše BlicŽena.rs.