Žena i sinovi su mu ubijeni u masakru na Cetinju, a sad je objavio poruke KRVNE OSVETE. Prijatelji ga preklinju: “Nemoj, ko boga te molim!”

-Đ. B, kako si zakovao, ovako ću ja sve tvoje zakovati – piše u objavi za koju se vjeruje da je upućena stricu masovnog ubice sa Cetinja, Vuku Boriloviću.

Nešto kasnije M. M. je objavio snimak na kojem se vidi crni barjak na kući.

– Ovako će vam se crnit, ovako će se crni barjak viti, ovako, ja vam se kunem – čuje se njegov glas na snimku.

Na njegove objave uslijedile su brojni komentari u kojima ga ljudi pozivaju da ostane priseban i ne radi ništa loše.

– Budi jak, M, nemoj, ko boga te molim! Teško je jeste, ali budi jak, moraš izdržati sve to, nemoj da napraviš što, budi priseban; Nemojte… Ništa od toga nemate… Ko boga Vas molim, sačuvajte svoju dušu… Ne dajte zlu da Vas savlada! – piše u jednom od komentara.

Inače, nesrećni M. M. na društvenim mrežama često dijeli slike ubijene djece i supruge, uz potresne poruke.

– Dolaze neki dani trenuci koje nisam u najgorim snovima zamišljao bez tebe. Danas je jedan od tih dana, tvoj 9. rođendan, a tebe nema, sine. Ali i danas na tvoj rođendan, kao i svaki drugi dan, ti si sa mnom. Srećan ti rođendan, sine, zagrli majku i brata, onako snažno kako si ti samo znao. Volim Vas – napisao je M. M. 4. jula.

Podsjetimo, 12. avgusta je Borilović oko 15.30 sati krenuo u pokolj.

Prvo je ubio svoje podstanare, Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54).

Borilović je u nastavio da ubija svoje komšije i poznanike, pa je tako usmrtio i Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52).

U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle.

Borilović, podsjetimo, kobnog dana nije htio da se preda, pa je u njega pucala policija, kao i komšija Nenad Neno Kaluđerović, a crnogorsko tužilaštvo je objavilo da je Borilović stradao od projektila koji mu je nanio jedan od policajaca.

(Blic.rs)