“ZBOGOM, ŽVALAVA” Rat kvazikuma tek počinje – Kačavenda nikad brutalnije o Ani, ona ŽESTOKO UZVRATILA!

Milena Kačavenda je sinoć u emisiji “Pitanja novinara” govorila o svojoj nekadašnjoj prijateljici Ani Ćurčić i njenom navodnom problemu sa kockom, a zatim nastavila da urniše drugoplasiranu takmičarku “Zadruge 6”.

– Šta znaš o Ani i kocki, i tom njenom problemu? – upitao ju je novinar.

– Ne znam apsolutno ništa o tome, da sam znala, ja bih joj pomogla, zasigurno bih je pritisla. Novac određeni koji sam joj pozajmljivala, da me prijatelj pita za novac, ja ne pitam za šta će, ja joj dam. Nismo svi isti, ja bih rekla: “Care, pomagaj, u go*nima smo do guše”. Ja znam da je jednom bila prebijena zbog Zvezdana, jednom jer je morala, ja sam Zvezdana za mnoge stvari krivila, on je najgore od sebe pokazao, takav nije bio do njenog ulaska, iza njegove priče postoji pozadina, i da nije sam bio u tome, ja ću njemu morati da se izvinim jer on ovo nije zaslužio – rekla je Milena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

– Kako bi izgledao njen život da je Zvezdan nije prevario i da je došao kući sa novcem? – upitao je novinar.

– Da je nije prevario ona bi nastavila svoju idiličnu priču, hiljadu procenata sam sada sigurna da su pare potrošili zajedno na kocku, novac koji je prokockan, Zvezdan je iz jastučnice izvukao navodno pare, ne verujem da bi Lakić pričao gluposti – dodala je ona.

– Kako bi se zvala pesma tvoja pesma za Anu, pošto se njena zvala “Zbogom, ćelavi”? – upitao je novinar.

– “Zbogom, žvalava”, kad si lignja, pi*da od čoveka, kad si izdajica, miš od čoveka – rekla je Milena.

– Da li su tačni Zvezdanovi navodi da je Bulić predstavljao Anu kao laku devojku? – upitao je novinar.

– Tačno je, ja sam 1975. godište, Ana je mlađa godinu dana od mene, šta kažemo u ono vreme kada je devojka trudna u 17 godina, u moje vreme nisi mogao da budeš trudan u 17 godina i nisi živeo kod babe od dečka. Njihovo dete je umrlo, tako što je on prebio, a oni sad pričaju o detetu koje je nestalo. Ona nije sposobna sama sebe da odvede od Šimanovca do Zemuna, a ne da vodi fondaciju. Svaka vladina organizacija mora da nadgleda država, tu igranja nema. Ja sam žrtveno jagnje, budala koja je verovala u prijateljstvo, jedna vrata su se zatvorila, Elita otvorila, i ono što bih ja rekla moj poraz je moja životna lekcija – rekla je Milena.

Ani nije dugo trebalo da odgovori putem društvene mreže Instagram. Ona je okačila nekoliko snimaka žestokih svađa sa Slavnićem, a potom i snimak sa TikToka, gdje jedna djevojka pokazuje rukama osobi da zatvori usta, a potom pokazuje i srednji prst.