ZASTRAŠUJUĆE! Mladi Kinezi u opservaciji KOSTE KECMANOVIĆA: Dječaka ubicu nadgledaju iz Singapura – OZNAČILI NJEGOVU SOBU! (FOTO)
Kod Klinike za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu prije nekoliko dana primjećena je grupa tinejdzera dok su obilazili bolnički dio u kojem je smešten Kosta Kecmanović.

Dječaka ubicu koji je ubio devetoro djece i školskog čuvara, od 3. maja, u klinici posmatra tim najboljih srpskih stručnjaka koji treba da daju ocjenu njegovog psiho-neurološkog stanja, što će biti najmjerodavnije za odluku o njegovom daljem tretiranju i smještaju. Republika saznaje da su policajci i medicinski radnici uočili grupu i da su odmah vidjeli da su stranci.

– Policija rasporedjena oko bolnice budno motri kako danju tako i noću na bolnicu, i sve što je okružuje. Posmatraju i objekti u okolini i ljude koji se kreću okolo. Vrlo je frekventno područje budući da je na jednoj strani Institut za sudsku medicinu a sa drugih strana više klinika u okviru Kliničkog centra Srbije i ne sme da popusti koncentracija kod policijskih službenika. Najveću pažnju posvećuju pešacima i ljudima koji se zaustavljaju u okolini klinike svojim automobilima. Tako da su policajci lako uočili te mlade momke kako slikaju i razgledaju deo bolnice u kojem je Kosta – ispričao je izvor Republike.

529091-photo-5814551366008421980-y-iff

.

529094-photo-5814551366008421983-y-iff

.

529095-photo-5814551366008421984-y-iff

Printscreen/Društvene mreže

Policija se obratila mladim Kinezima i oni su svoje djelovanje opisali kao plod isključivo mladalačkog interesovanja za monstruma malo mlađeg od njih, a koji je ušao u istoriji. Rekli su da ih niko nije poslao već da su tu samo iz puke znatiželje.

 – To su momčići uglavnom iz Singapura i nije im prvi put da su primećeni u opservaciji bolnice. Policija ih je upozorila da je takvo ponašanje nedozvoljeno i zahtevali su da iz svojih telefona izbrišu sve slike od tog dana iz okruženja dečaka ubice – otkrio je izvor koji dodaje da mnogo omladine, pa čak i odraslih osoba iz Beograda i unutrašnjosti takodje obilazi Kliniku za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu.

– Svi su primećeni i snimljeni kamerama koje su postavljene na samoj klinici, ali i na okolnim objektima – ističe izvor.

Na popularnoj društvenoj mreži kod tinejdzera su izvjesni korisnici objavili fotografije bolnice i označili gdje je navodno tačno monstrum iz centra grada hospitalizovan.

– Kostino trenutno prebivalište – piše na indonežanskon jeziku na jednoj od objavljenih fotografija označenih strelicom usmjerenoj prema prozoru jedne od soba u prizemlju.

– Zadnja vrata – piše na malajskom na fotografiji ulaza na kliniku preko odjeljenja za autizam, a koja nisu u redovnoj upotrebi. 

I na označen prozor i na vrata sa fotografije, kao i na sva ostala motre policijske patrole bez prestanka, a sa monstrumom sve vrijeme borave inspektori u civilu.