“ŽALIO SE DA GA BOLI STOMAK, LEGAO JE DA SPAVA I NIJE SE PROBUDIO” Acko Nezirović otkriva šta mu je rekao Mirko Kodić o smrti sina

Sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, preminuo prije nekoliko dana u snu, a porodica još ne može da dođe sebi od šoka.

Mirkov kolega, pjevač Acko Nezirović, za medije je rekao da se harmonikašev si neposredno pred smrt žalio na bolove u stomaku, nakon čega je samo zaspao i više se nije probudio. Nezirović je ispričao da je Mirko van sebe, pa se prijateljima jedva javlja na mobilni telefon.


FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, FACEBOOK

– Jadan Mirko, jedva govori, kad sam ga pozvao, nekako je uspeo da izusti: ,,Moj Aleksandar je došao kući s posla, kao i svaki dan što je radio. Žalio se na stomak, zaspao i više se nije probudio. Ne mogu da govorim, shvati, zanemeo sam”. Mnogo mi je bilo krivo kad sam to čuo. Čovek je van sebe, ali ga razumem. Mirko je izgubio dete, kako može čovek da se oseća. Moje je bilo da ga pozovem, da čoveku izjavim saučešće – rekao je Acko.

Aleksandar je bio omiljen u društvu, a kolege za njega imaju samo riječi hvale.
– Aleksandra su svi voleli. Bio je dečko za primer, a niko od nas ne zna za neke konkretne probleme koje je imao. Ne znamo šta se tačno desilo, ali I izbegavamo da komentarišemo sve ovo, molimo da razumete – kratko je poručio Kodićev drug.

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Pjevač Hasan Dudić je za medije rekao da se i dalje ne oporavlja od vijesti da je Kodiću preminuo nasljednik.

– Ima li veće tragedije nego sahraniti svoje dete. Nisam imao snage da čujem Mirkov glas, srce bi mi prepuklo, zato ga nisam ni zvao ovih dana. Posle smrti mog brata i tog gubitka, meni ne treba veća presuda, ovo me je baš dotuklo. Otići ću na sahranu da ispoštujem kako je red to dete i njegove roditelje – poručio je Hasan s knedlom u grlu, a isto je rekla i Zorica Marković:

FOTO: KURIR TELEVIZIJA

– Nisam imala srca da se čujem s Kodićem. Šta da mu kažem, koje reči da se upute nekome ko je izgubio sina? Pokušavala sam da ga zovem u više navrata i nisam mogla. Ne mogu da pričam o svemu ovome, mnogo mi je teško zbog svega što se desilo.