ZADRUGARKA PUŠTENA IZ ZATVORA! Evo šta je PRVO uradila, čim je izašla (VIDEO)

Evo kako se osjeća!

Teodora Radoičić, koja koristi i umjetničko prezime Balzak danas je izašla iz rijaliti zatvora u kojem je provela čitavu noć.

Podsjetimo, zbog jučerašnjeg sukoba koji je imala sa Nikolom Bukilićem, završila je pod kaznom. Nikola je Teodoru nazvao “kraljicom trotoara”, pa zaprijetio da će iznijeti stvari koje su radili. Teodora je uzela šolju i krenula na Nikolu, a takmičari “Elite” su krenuli da je zaustave i počeli da vrište od straha. Kad je Teodora vidjela da ne može da pređe Bukiliću, gađala ga je šoljom, a obezbjeđenje je uletjelo u kuću. Bukilića su odveli u pab, kako bi se situacija smirila, a Teodoru su odveli u zatvor.

Ona je odmah po ozlasku oz zatočeništva sela sa Markom Đedovićem, Vanjom Živić i Irinom 2Hot, kako bi im otkrila kako se osjeća nakon haosa koji se juče dogodio.

– Hiljadu puta sam se iskulirala do juče, nisam mogla da se iskuliram juče. Bilo je šta je bilo, izveo me iz takta, ne mogu. Pogledajte vi kakvi su ovo idioti, ovo su ti priče drugo četiri. Meni je Anita rekla da je ljuta, ali to mene ne zanima da se miješam – govorila je Teodora, a Đedović je pokušao da joj udijeli savjete kako sljedeći put ne bi napravila istu grešku i imala tako burnu reakciju.

– Odeš prošetaš ohladiš glavu i vratiš se. Odeš sjedneš na Doku, gledaš u vodu vratiš se i kažeš: “Duvaj k*rac”. Šta je sljedeće – da odgrizeš bratu nogu? Njega je Lakić iskompleksirao, on je tebe i eto – pričao je Marko.

Detaljnije u prilogu ispod.