“URADILA SAM DNK TEST”, MARIJA SAZNALA ISTINU O SVOJOJ PORODICI: Otkrila rezultate javno

Šerifović otkrila zanimljive detalje

Pjevačica Marija Šerifović ispričala je da je imala veliku želju da sazna svoje porijekle. Baš zbog toga, pjevačica je uradila DNK test nakon kojeg je saznala mnogo zanimljivih informacija o sebi i svojim precima.

– Šerifovići su bili ozbiljni bogataši u Vranju i krenula sam da kopam i da vidim ko su bili i šta su bili, postoje razne stvari u gradskom muzeju od strane mojih pradedova, ali saznaću, pošto želim baš precizno da se bavim time… Čak sam i nedavno uradila jedno DNK istraživanje, moje genetsko odakle sve vučem korijene. To se radi putem pljuvačke i to istraživanje traje nekih 45 dana i onda dobijate precizno za početak geografski odakle potiču vaši korijeni – otkrila je pjevačica i dodala:

– Dakle, mene ima gdje me nema… Nema me u Kini, Australiji i na Novom Zelandu, ali 60,9 posto je to Grčka i Balkan, što je i logično imajući u vidu našu istoriju. Tu sam saznala još i da imam problem sa glutenom. Zabavno je znati odakle potičete.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno otkrila i da planira da postane majka.

– Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se vjerovatno i bliži – kaže popularna pejvačica i dodaje:

– Generalno sve što ima veze sa djetetom je ozbiljna stvar i nema šale za to. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem – kaže Marija Šerifović.

Marija je otkrila da može sebe da zamisli u vjenčanici i da želi ogromnu bijelu haljinu.

– Meni to maestralno stoji. Prosidbu nisam zamišljala, ali vjenčanicu jesam i odlično mi stoji. Sigurno ću ponijeti neku Valentino sa jedno 20 metara da se vuče iza mene i to će sigurno biti jedna od ljepših vjenčanica koju su ljudi vidjeli – otkrila je Šerifovićeva.