UČESNIK ELITE PRIJETI DA ĆE DIĆI RUKU NA SEBE! Ovo u programu nije emitovano, pale ozbiljne PRIJETNJE, obratio se PRODUKCIJI LIČNO

Nakon brojnih skandala i ispada pred kamerama, učesnik “Elite” Sanjin Horvath odlučio je pobjeći iz rijalitija, a o svom planu bijega je detaljno ispričao svom cimeru Luki Majcici, koji ga je pokušao odgovoriti od toga. namjeru u nekoliko navrata.

Naime, kako je otkrio Sanjin, misleći da ga kamera ne snima , on više ne može da izdrži pritisak koji svakodnevno doživljava u rijalitiju, te je odlučio ili preskočiti ogradu imanja, ili će fizički nasrnuti na nekoga i tako da se diskvalifikuje.

– Boli me dupe od svega, izlazim sutra! Preskačem, ništa me više ne zanima. Nije me briga za sve, idem pokupiti sve svoje stvari i otići kući. Ne mogu da izdržim, udariću nekoga pesnicom u lice, kunem ti se cijelom porodicom! Nema pomoći, gotov sam, ne mogu da verujem da ljudi to ne vide… Povrijediću se, devojka me više ne zanima, završila je sa mnom. Ne sviđa mi se ovo ovdje, imam četiri vreće tamo, znaš, ako treba na kapiju. Sutra preskačem ujutro, ako se to ne desi imam drugu opciju u podne, ali idem svakako, samo da uzmem dokumente – priznao je šapatom Horvath, misleći da mu kamere neće snimiti monolog.

Podsjetimo, takmičar “Elite” Sanjin Horvath nedavno je dobio poziv od rodbine, a umjesto djevojke javila se njegova majka, što ga je razočaralo. Počeo je da bjesni, te raskinuo sa svojom djevojkom uživo u programu.