UČESNICA ELITE UZELA SVE MAJI MARINKOVIĆ: Isplivala šok fotka, Taki se hitno oglasio! (FOTO)

Pred sam početak rijalitija “Elita” mnogo se polemisalo o odnosu Takija Marinkovića i trenutne učesnice, Teodore Delić. Njih dvoje su podigli veliku prašinu kad su se zajedno pojavili ispred hotela, gdje su takmičari boravili u karantinu, dan pred sam početak nove rijaliti sezone.

Oni su bili vrlo prisni pred kamerama i razmjenjivali su strastvene zagrljaje, ali nisu željeli da kažu nešto konkretno o svom odnosu. Međutim, pred sam ulazak u karantin Teodora je ispred kamera izjavila da sa Takijem nije u ljubavnom odnosu i otvoreno se ogradila od njega.

Pošto se u Bijeloj kući mnogo priča o njihovom odnosu i elitne zanima da li je Delićeva bila intimna sa ocem Maje Marinković, tim povodom odlučio je da se oglasio Taki. On je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, putem storija, podijelio njihovu fotografiju, uz koju je dodao poruku za Teodoru.

– Podrška za moju prijateljicu, ne slušaj nikog, znaš ko smo – napisao je Taki, a na fotografiji sa njima bio je i Majin pas Leo.

Mnogi se pitaju kako Maja reaguje na mlade dejvojke koje provode vrijeme sa Takijem, ali i njenim psom, za kojeg se za da je Marinkovićeva posebno vezana.

Foto: Instagram.com
Teodora Delić i Taki Marinković

Teodora je inače tokom boravka u “Eliti” postala jako prisna sa Nenadom Macanovićem Bebicom, sa kojim je nakon žurke završila u istom krevetu, gdje su razmjenjivali nježnosti, a pao je čak i poljubac. Da li će Delićeva skroz zaboraviti Takija i prepustiti se vezi sa Macanovićem, ostaje da vidimo u nastavku rijalitija.

Foto: TV Pink/printscreen
Teodora Delić i Bebica