Trudna Aleksandra Nikolić nakon emisije donela odluku i saopštila je javnosti: EVO ŠTA ĆE URADITI

Oglasila se poslije gostovanja u “Zadruzi”, gdje iznijela šokantne tvrdnje o bivšem momku

Pobjednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić, gostovala je prošle noći u emisiji “Narod pita” na Pink televiziji, gdje je iznijela brojne tvrdnje o svom bivšem vjereniku Filipu Caru.

Između ostalog, Aleksandra tvrdi da je Car nasrnuo na nju čak i u trudnoći.

– Davio me je i čupao za kosu. Rekao je da je to u naletu strasti, ali sam ja počela da plačem. Kada je to video otreznio se i rekao mi je “nisi me trebala nikada lagati”. Kad ti mene trudnu čupaš za kosu… Htela sam da ga prijavim. Plakala sam i kukala. Izbacio me je iz sobe. Njegov otac je pokušao da nas smiri. Plašila sam se njegovih reakcija – rekla je Aleksandra u svom izlaganju.

Ona je potom otkrila da je Filip od nje tražio da kirije trudniću, što je njoj značilo da on ne želi dijete sa njom i da se nešto sprema, takođe, istakla je da je njegovom ocu rekla da je trudna, ali ga je molila da ne kaže to Filipu.

– Njegovi roditelji ga ne podržavaju u tome, niti su za to, oni su u drugom svetu – rekla je Nikolićeva za porodicu Filipa Cara.

Nakon završene emisije, na svom Instagram profilu saopštila je da se povlači, jer želi da se posveti ćerkici i zdravlju.

– Od mene je dosta! Napuštam ovaj cirkus i ovde stajem. Misliću prvenstveno na svoje zdravlje – istakla je Aleksandra, koja je u 3. mjesecu trudnoće.

(Telegraf.rs)