“TRAŽIM DEČKA S PAPIRIMA” Pre 10 dana iz Srbije došla u Nemačku i već odredila prioritete! Šta je radila u Vršcu a šta radi sad

Anabela je iz Srbije u Nemačku došla pre samo 10 dana i trenutno radi kao konobarica u jednom kafiću u Ludvigsburgu.U svojoj priči koju je podelila pred kamerama, naglasila je da je slobodna, dečko je bivši, pa je poručila da prednost imaju momci koji su duže u Nemačkoj i koji imaju papire. Tražimo dečka sa papirima, mora da bude sa papirima… pošto se meni ostaje ovde. A ljubav? Pa i to, u kompletu, ali sa papirima – rekla je ona i dodala: Samo nemojte da budete neki dekica od 70 godina ali ni preko 30, kaže Anabela koja bi ipak pre izabrala nekog koji joj se sviđa nego onog s papirima.  Čim se upoznam ja ću da pitam da li ima papire… Ako nema, kaže kroz smeh.

Na pitanje zašto je došla baš u Nemačku, rekla je da je to bila želja njenog tate. Inače, došla je sama, i od mlađeg društva zna samo ljude s posla s kojima je već izašla. Radi u jednom kafiću ono što je već radila u rodnom Vršcu i kao sezonac u Hrvatskoj – konobarisala. To je radila od 17. godine uporedo sa školom.U Hrvatskoj je, veli, odradila dve sezone, a ova druga bila joj je bolja jer je radila u kafiću na plaži, na ostrvu Murter, pa nije morala baš rano da ustaje ali nije ni ostajala do kasno u noć jer se kafić na plaži zatvarao u 11 uveče.Nemački je, kaže, učila u školi, osnovnoj i srednjoj, punih 12 godina, zna da čita i piše i može da se sporazume, posebno kad je reč o porudžbinama na poslu, ispričala je za Jutjub kanal Auslenderi.