TANJA SAVIĆ HITNO MORALA U BOLNICU: Objatila se javno fanovima, evo šta se dešava sa pjevačicom

Pjevačica Tanja Savić na Instagram profilu objavila je video u kom objašnjava svojim pratiocima i publici da će zbog zdravstvenog stanja morati da otkaže nastup u Sloveniji, koji je imala zakazano.

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

– Dragi moji imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastupu Sloveniji, radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pevam ovakva, ne smem da pevam, imam temperaturu, za sat vremena idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći – rekla je Tanja, pa najavila ponovni susret sa svojom publikom prvom prilikom nakon što ozdravi.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsjetimo, Tanja Savić uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim dečkom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. Ona se toliko zaljubila da je posao stavila u drugi plan. Baš kao što je bio slučaj i kad je započela vezu sa još zvaničnim suprugom Dušanom Jovančevićem.

Njeni saradnici strahuju da bi njena karijera mogla po drugi put da doživi sunovrat, te su je upozorili da se pod hitno promijeni jer su svi primjetili da pravi istu grešku kao s Dušanom, koji je u jednom trenutku sve preuzeo u svoje ruke, ali je ona nestala sa scene.