“ŠTO SE TIČE KVALITETA PJEVANJA I NJENE MAŠINERIJE…” Stariji kolega dao sud o Prijinom uspehu, zbog ovoga će brujati ESTRADA!

Kao pjevač koji je već decenijama na našoj estradi, Šeki Turković progovorio je o ogromnom uspjehu Aleksandre Prijović koji je postigla za veoma kratko vrijeme, te istakao da joj se divi.

FOTO: PRINTSCREEN

Šeki Turković je istakao da na estradi ima dosta talentovanih pjevačica, ali da je Aleksandra Prijović najkompletnija i zbog toga je uspjela da se izdvoji, jer je jedinstvena.

– Dosta pratim, ali ne koliko bi trebalo. Što se tiče kvaliteta pevanja i mašinerije Aleksandra Prijović je kompletna i ona je naslednica svih ženskih pevača – kaže Šeki koji se osvrnuo i na muške izvođače.

FOTO: PETAR ALEKSIĆ

– Neša Manojlović mi je prirastao srcu kako peva, mali Kosmajac, Ibro Bublin ima zaista dobrih vokala, ali im trebaju pesme – objašnjava Turković koji ne krivi pjevače za manjak dobrih pjesama.

– Čini mi se da kompozitori koji su pravili trajne i kvalitetne pesme da mnogi više nisu živi. Ovi novi što su se pojavili kao autori… Bolje da prećutim, ne bih da se neko naljuti – rekao je u emisiji „Grand Parada“.

FOTO: PETAR ALEKSIĆ

Inače, muzička zvijezda Aleksandra Prijović sinoć je održala treći, uzastopni koncert u sarajevskoj Zetri, za koji se nedjeljama unazad tražila karta više.

Aleksandra se pred publikom pojavila u raskošnoj, crnoj toaleti koja je istakla njen dekolte, ali i savršenu liniju, a specijalni gost na njenom koncertu bio je pobjednik “Zvezda Granda” Mirza Selimović, sa kojim je zapjevala svoj veliki hit “Dođi sebi dok još imaš kome”, koju u originalu izvodi sa “Leksington” bendom, piše Blic.