STANIJA DOBILA PORUKU OD ASMINA DOK JE BILA SINOĆ U EMISIJI KOD AMIDŽIĆA: Starleta sve otkrila

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević progovorila je o gubitku bebe i bolnom periodu kroz koji je prošla.

Naime, kako je i sama istakla, bila je na sedmom nebu, a onda ju je zadesio haos dok je bila u Crnoj Gori, na odmoru sa, sada već bivšim dečkom Asminom Duržićem.

Stanija je progovorila o bolnom periodu i šta se sve izdešavalo, ali nije smogla snage da do kraja ispriča kroz koji brodolom je prošla zbog svega. Na početku razgovora priznala je da joj je pisao u toku emisije, budući da je sinoć bila gošća kod Ognjena Amidžića.

Foto: Mileta Mirčetić

– Jeste mi pisao, nisam još otvorila poruke. On je još uvijek tu, možda ćemo razgovarati, ali ono što mi sada treba je vreme i prostor, jer mi je sada to najpotrebnije – priznala je Stanija.

Dobrojevića je progovorila i o gubitku bebe.

– To je nesto najljepše što ja priželjkujem da mi se konačno i desi u životu, tako da sam se ja toj vijesti radovala, ali ta radost nije dugo trajala, zato što se desio taj pobačaj i gdje sam završila kod ljekara. Najviše me je emotivno poremetilo, to nije mala stvar. Ne bih puno o tome da pričam, biće, bitno da sam zdrava, prava i da mogu da imam djecu. Vjerovatno se i desilo sa razlogom, jer, pogledajte sta se sve desilo, zamislite još da sam bila i trudna, ja ne znam, neka bude kako Bog odluči – iskrena je ona.

(Telegraf.rs)