STA STE PRVO UGLEDALI NA OVOJ SLICI? Jabuku, leptira, nož ili gusjenicu: ODGOVOR OTKRIVA VAŠU NAJVEĆU TAJNU, provjerite
Noževi, gusjenice, leptiri i jabuke imaju jednu zajedničku stvar: mogu otkriti vaše strahove. Pogled na nekog strašnog klauna ili pauka koji puzi prema vama mogao bi vas natjerati da skočite sa sjedišta, ali postoje određeni strahovi koji vrebaju u vašoj podsvijesti i možda niste ni svjesni njihovog postojanja.

Samo pogledajte sliku i obratite pažnju na prvu stvar koja vam upadne u oko:

ŠTA STE PRVO VIDJELI?

c0986a5e8d9f394adaf12b2db5

1. AKO STE PRVO VIDJELI LEPTIRA

1

Plašite se da bi vas neko mogao izdati. Skloni ste da budete nepovjerljiviji, vjerovatno zbog toga što ste bili povrijeđeni i odbačeni od strane drugih. Leptiri takođe mogu da simbolizuju traumatičan događaj iz vašeg djetinjstva ili da ste bili odbačeni na radnom mjestu. Kada prođemo kroz iskustvo ove vrste, a naš mozak nije u stanju to obraditi, ponovo će se pojaviti kada slična situacija pokrene to sjećanje.

2. AKO STE PRVO VIDJELI JABUKU

2

Ako prvo vidite jabuku znači da je vaš najveći strah od smrti. Ovo možda i nije tako veliko otkriće jer ga se svi bojimo. Ali stvar je u tome da se zapravo plašite da ćete izgubiti nekoga ko vam je veoma blizak. Vi ste osoba puna ljubavi koja brine o drugima i vjerovatno je da je ovaj strah zasnovan na traumatskom iskustvu. Gubitak nekoga u prošlosti mogao je ostaviti trajni ožiljak na vašoj podsvijesti.

3. AKO STE PRVO VIDJELI GUSJENICU

3

Jeste li ikada čuli za pojam phasmophobia? Ako ste vidjeli gusjenicu, onda biste mogli imati podsvjesni strah od paranormalnih aktivnosti, poput straha od duhova. Vaš mozak će podići uzbunu samo na spomen riječi poput duha, vještice ili bilo kojeg drugog natprirodnog entiteta. Čak i ako vaš racionalni um zna da to ne može biti istina, osjećate se proganjanim prolaznim mislima koji vam jure umom.

4. AKO STE PRVO VIDJELI NOŽ

4

Noževi su simbol prijetnje. Ako ste to prvo vidjeli, vaš strah bi mogao biti povezan sa zarazom od neke neizlječive bolesti. Svi se bojimo bolesti i starosti, ali taj strah je toliko duboko ukorijenjen u vašoj podsvijesti da vas sama pomisao na njega užasava. Većina ljudi koji ovo prvo vide se ili uplaše neke neizlječive bolesti ili iznenadne smrti bez ikakvog razloga ili objašnjenja.