SRCEPARAJUĆA objava preminulog Aleksandra Kodića – “Kad sam bio mali…”, javnost u velikoj ŽALOSTI

Sin čuvenog harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, iznenada preminuo u snu, a kako su domaći mediji prenijeli, njegovo beživotno telo pronađeno je u krevetu, u potpuno ukočenom stanju.

S obzirom da nije želio medijski da se eksponira, o njegovom životu se ne zna mnogo. Od malih nogu bio je vatreni navijač Crvene Zvezde, pa nije propuštao gotovo nijednu utakmicu, a bio je aktivan i na Fejsbuku, gdje je nerijetko objavljivao fotografije.

Aleksandar je podijelio fotografiju iz detinjstva, koja je na društvenim mrežama izazvala brojne reakcije.

Aleksandar KodićFOTO: Facebook printscreen/Aleksandar Kodić

– Kad sam bio mali, znao sam svoj pravac – napisao je mladi Kodić ispod te fotografije.

Za medije se oglasila i sadašnja supruga Mirka Kodića, Silvija, koja je kratko prokomentarisala da je kompletna porodica u neopisivom bolu i šoku.

– Mirko nije u stanju da priča, ne znamo šta nas je snašlo. Aleksandar je samo legao, zaspao i nije se probudio. Ne znam šta bih vam više rekla, u šoku smo svi – istakla je ona. Podsetimo, sina Aleksandra harmonikaš je dobio u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, u vlasništvu proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge. Aleksandar je letnji odmor proveo na Crnogorskom primorju, uživajući, pa niko nije ni slutio da će doći do ovakve tragedije – rekla je ona za medije.