SPREGA VLASTI I KRIMINALNOG KLANA: Upućen poziv Tužilaštvu da zbog veza s Belivukom sasluša Vučića i Vulina


Rašković-Ivić je podsjetila da je, po transkriptu izjave date tužiocu, koju je objavio KRIK, „Belivuk član Srpske napredne stranke od 2011. godine“.

Rašković-Ivić je za televiziju Nova S izjavila da bi, u slučaju da je Belivuk rekao da se sastajao s nekim od lidera opozicije, „taj za 15 minuta bio doveden i saslušan u tužilaštvu“.

“Iako bi Belivuk i Miljković mogli i da izmišljaju, bilo bi normalno da Tužilaštvo sasluša Vučića i Vulina. Neka Vučić i Vulin nastupe u Tužilaštvu s istom lakoćom s kojom su nastupili na televiziji Pink“, rekla je Rašković-Ivić.

Ona je navela da je Belivukov klan “nastajao i rastao za vrijeme Vučićeve vlasti“, a da Vučić nije dao ključne odgovore o tome.

“Nije dovoljno žrtvovati Nebojšu Stefanovića, potopiti ga i tako oprati ruke. Vlast je slizana sa mafijom, a ne pada. Stefanović je viđen da bude žrtvovan i on ima mnogo putera na glavi, tresu ga kriminalne afere, ali su njegova saznanja takva da ne mogu lako da ga smene“, rekla je Rašković-Ivić.

Rašković-Ivić je podsjetila da je, po transkriptu izjave date tužiocu koju je objavio KRIK, „Belivuk član Srpske napredne stranke od 2011. godine“.

“On i njegovi momci su ‘sredili’ tribinu i disciplinovali, odnosno tukli sve koji su vikali protiv Vučića, bili su na inauguraciji Vučića, i to samo nekoliko meseci nakon što su pušteni iz pritvora za ubistvo karatiste Vlastimira Miloševića na šinama u ulici 27. marta, dejstvovali su na protestima u julu 2020. godine…“, zaključila je Sanda Rašković-Ivić.