ŠOK! STANIJA GA OSTAVILA – A EVO KAKO JE REAGOVAO ASMIN: Evo šta je uradio, ONA SVE OBJAVILA

Stanija Dobrojević progovorila je za medije nakon što ju je Anela Ahmić optužila da joj je preotela muža.

– Prije samo mjesec, dva, bila sam na sedmom nebu što se ljubavi tiče. Imam svog čovjeka koji me voli, vjerio me je, bili smo u Majamiju, kao da smo sami na svijetu… I dolazim u Srbiju i ovo me sve sačekalo. Svi su mi pisali i porodica i fanovi, da sam nekom preotela muža i ja njemu: “Šta je ovo”, on kaže: “Daj, bre, ništa”, i ja opet, i onda kad je pogledao rekao je: “Uh, moja bivša ušla u Zadrugu”. Znači nisam znala šta se dešava, doživela sam nervni slom usred Budve – priča Stanija..

– Ja nisam znala da ta osoba postoji dok nije ušla u Zadrugu, nisam rasturačica brakova. Znala sam jedino da ima dijete. Rekla sam mu ako se “ispostavi da si bio u braku, automatski te ostavljam”. Ja više ne znam kome da vjerujem, dajte mi bilo kakav papir i dokaz. Međutim, on za neke stvari i jeste lagao – rekla je Stanija, a potom otkrila da je došlo i do raskida:

– Ja ne mogu njemu da vjerujem, ja sam njega danas ostavila. Ovo je veliki pritisak za mene, ovo je u pitanju moj život. Treba mi vrijeme da budem sama – rekla je Stanija kroz suze, pa otkrila da Asmin ne odustaje od nje:

– On će me možda i večeras sačekati poslije emisije, samo ne želim da ispadne kako ja lažem… Sutra se vraćam za Ameriku – bila je iskrena Stanija.

Kurir.rs/Blic