SLIJEDI HAOS U “ELITI” Otkriveno ko ulazi u rijaliti – učesnici će se odmah UHVATITI ZA GLAVU!

Dešavanja u rijalitiju “Zadruga 7 – Elita” uveliko se “zakuhavaju”, a nema sumnje da će tek nastati haos kad u rijaliti uđe javnosti dobro poznato ime.

Kako se ona vezuje za mnoge rijaliti učesnike, te je poznata po skandalima i slobodnom ponašanju, zasigurno će se mnogi uhvatiti za glavu kad je vide u Bijeloj kući.

U pitanju je Maja Marinković, a, kako “Blic” saznaje, ona će u rijaliti ući jako brzo.

Marinkovićevu ćemo u “Eliti” gledati već za dvije nedjelje, za kad je dogovoren njen ulazak, što je potvrdio naš izvor blizak produkciji ovog rijalitija.

Maja je, inače, sinoć pred kamerama Blica progovorila o Filipu Caru i Aleksandri Nikolić.

– Nije mi čudno što Car neće da se pojavi sa mnom u javnosti, nije imao hrabrost da se suoči sa mnom. Da sam ja na njegovom mjestu sigurno se ne bih pojavila. Ja pričam istinu, mnogi se pitaju zbog čega sam to sad uradila. Ne može da se ospori meni što mu odgovaram na poruke. Što se mene tiče ja sam čista, drago mi je šro sam skinula maske. Aleksandre mi nije žao, čula sam njene izjave, pričala je da je obmanjena. On je odjednom nasilnik, tukao je trudnu, pa kako sad sve to? Ja ne podržavam nasilje, ali je ona vrlo dobro znala sa kim pravi dijete. On je ološ, to ništa nije sporno, ja ne znam da li je istina to što je ona ispričala – istakla je Maja.