SKANDALOZNA KONAKOVIĆEVA PORUKA PROCURILA U JAVNOST: „Sinoć smo sve fino poredali sa HDZ-om, onako kako smo dogovorili!”


Skandalozna poruka Elmedina Konakovića, ministra vanjskih poslova procurila je u javnost.

Skandalozna poruka Elmedina Konakovića, ministra vanjskih poslova procurila je u javnost. Konaković je uputio poruku zastupniku u Skupštini Posavskog kantona prilikom izbora delegata.

„Selam alejkum. Sinoć smo sve fino poredali sa HDZ-om, onako kako smo dogovorili”, napisano je u poruci, a ovo je samo još jedan indikator da Konaković kontinuirano ispunjava sve zahtjeve HDZ-a, zarad lične koristi.

Žalosno i krajnje ponižavajuće za sve Bošnjake koji su se borili za svoju domovinu, u nadi da će osigurati svojoj djeci budućnost i perspektivan život u Bosni i Hercegovini.

Pitanje je do kada će građani biti svakodnevni svjedoci Konakovićevih malverzacija, koje su prevršile svaku mjeru, da je postalo degutantno za gledati. Očigledno da nova vlast svakodnevno pokazuje nesposobnost i kardinalnim greškama iznova pokazuje da su im napredak i prosperitet ove zemlje apsolutno nebitni.

Građani Bosne i Hercegovine definitivno nisu zaslužili neobrazovan i neprofesionalan politički kadar, koji postupa po HDZ-ovim naređenjima, a cijenu toga plaćaju građani ove države.