SKANDAL U ZVEZDAMA GRANDA: Žiri ušao u ŽESTOK SUKOB zbog lijepe plavuše, pale JAKE RIJEČI, ovo NISMO NIKAD VIDJELI

Nakon što je u prvom pojavljivanju oduševila javnost, Đula Drini u novoj epizodi Zvezde Granda posvađala je žiri koji se žestoko prepirao zbog nje.

Naime, Đula se našla u duleu sa Jelenom Kostelnik od koje je bila bolja što je žiri nagradio sa maksimalnim brojem glasova čime je opravdala prašinu koja se digla nakon njenog prvog nastupa.

Đula Drini posvađala žiri

Iako je izgledalo da je situacija jasna i da je žiri složan kada se Marija obratila Đuli Viki joj se žestoko odbrusila

– Ne kaže se Đulo, nego Đula – odbrusila je Viki.

– Đulo,dobro si pjevala. Imaš jak stameni glas, malo me to i plaši. kandidatkinji broj dva ne vjerujem ništa, ovo trema, žiri… Ko zna da pjeva, zna da pjeva i to je amin. Ti si prosečna pjevačica, možda malo ispod. Vježbaj, vježbaj, danima i satima, pa onda dođeš – objasnila je Šerifovićeva, nakon čega se obratila Viki.

– Đula je bila dominantnija večeras, puno bolja i mislim da te čeka dobra karijera. Što se tiče Jelene to nije bilo kako treba – dodala je Miljkovićeva.

Bekuta je Jeleni poručila da mora da radi na svom glasu, dok je Bosančevu kandidatkinju pohvalila za pjevanje sa čim se složila i Snežana.

Uprkos lošem nastupu, Ceca je Jeleni uputila kompliment.

– Jelena imaš fenomenalnu boju glasa, tebi treba mentor da te ukroji. Ta prva pjesma nije bilo dobro, ali moj savjet je da uzmeš učitelja pevanja. Đula, ti si sjajna pjevačica nemam zamjerku, bila si božanstvena – dalas je svoj sud Ceca, a Mili je posavjetovao da ukoliko želi da se bavi pjevanjem mora da prevziđe tremu koja je psihološki problem.

Oduševljenje Đulom nije krio ni Đorđe David koji je ostao u šoku kada je čuo kakav se glas krije iza anđeoskog lica.

– Mala plava ptičica koja kada je otvorila usta izletela je aždaja. Samo ću da kažem, ti si gotov proizvod. Kandidatkinja broj jedan, ko je moglo sve da ispromašuješ to si ispromašivala – iskren je bio David.