SKANDAL NA PRIJINOM KONCERTU, U SVE UPETLJANA ONA! U Zetri se UKAZALA Ceca, Bosanci udarili na Arkana! Evo šta im smeta

Aleksandra Prijović , poslije tri samostalna koncerta u Beogradu, nastavlja da sija

Sljedeća stanica na njenoj turneji “Od istoka do zapada” je glavni grad Bosne i Hercegovine, gdje je već održala jedan od tri koncerta u dvorani Zetra.

Iako je pjevačica nakon prvog koncerta istakla da je zadovoljna kako ju je publika prihvatila u Sarajevu , ima i onih koji nisu zadovoljni pjevačinim uspjehom, a jedan od njih je i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić , koja je na njen nalog na platformi X (bivši Twitter) napisao je post koji je izazvao kontroverzu.

– Ja kao gradonačelnica Sarajeva nemam ovlasti da zabranjujem niti odobravam održavanje koncerata i nastupa u gradu, ali zato vi, moji sugrađani, imate pravo odlučiti hoćete li ići ili ne! Svako ima pravo izbora – napisala je gradonačelnica

U ovakvom stavu prva Sarajlija nije sama, pa su je mnogi podržali i isticali da pjevačici nije mjesto u Zetri, a bilo je i onih koji su istakli da ni ne znaju ko je ona.

Za razliku od njih, pevačica je presretna i jedva čeka nastavak turneje – prvo u Nišu, a potom i u Zagrebu.

– Mogu samo da kažem da još uvijek ne mogu da vjerujem da se ovo dešava. Ne postoje riječi kojima bi se opisao ovaj osjećaj. Hvala svima koji su kupili karte i bili ili će biti na mom koncertu – istakla je nakon koncerta u Sarajevu za Kurir Prijovićka.

Inače, neposredno pred početak Aleksandrinog prvog koncerta u sarajevskoj Zetri izbio je skandal , koji je bacio sjenku na cijeli događaj, a sve zbog njene koleginice Svetlane Cece Ražnatović . Tamošnji mediji su istakli da se Cecina figura “pojavila” u dvorani i da je ovo prvi put da se u Sarajevu pojavila reklama za njen koncert u kojoj se naziva suprugom “ozloglašenog Željka Ražnatovića Arkana” , što je izazvalo opšti haos u grad Baščaršija .