ŠIJAN SE OGLASIO O BRAĆI HOFMAN: Evo šta je rekao nakon njihovog HAPŠENJA!

Danas je u jednom luksuznom prestoničkom restoranu uhapšeno pet osoba od strane pripadnika Uprave kriminalističke policije. Među uhapšenima su i braća Hofman, Ljuban i Miljan Vidović, a u međuvremenu pojavila se informacija da je sa njima uhapšen i sin poznate pjevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan.

Sa braćom Hofman je dosta vremena proveo upravo Šijan, najčešće na proslavama, a povodom ovih spekulacija oglasila se pevačica.

– Ne znam, nisam se čula sa sinom, ne znam o čemu se radi, ne znam gde je – bila je zbunjena Goca.

Nešto kasnije oglasio se i Mirko, koji je demantovao da je uhapšen sa braćom Hofman.

– Laž. Nisam uhapšen, nisam priveden i nemam komentar – rekao je kratko.

Braća Hofman u fokusu su javnosti posljednjih dana pošto su se na društvenim mrežama pojavili video snimci na kojima se vidi kako maltretiraju ljude, na kojima se vidi kako maltretiraju ljude i govore kako “reketiraju pola Beograda”. Braća Hofman, ranije su bili uspješni sportisti, bavili su se kik-boksom, kao i nijhov otac.

Oglasilo se tužilaštvo

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas su u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala privedeno pet lica na informativni razgovor, saopštilo je tužilaštvo.

– Ova lica se dovode u vezu sa objavljivanjem više snimaka uznemirujuće sadržine, u kojima se vidi nasilje, pretnje, a, pored ostalog, se na njima čuju i tvrdnje da ta lica „reketiraju pola Beograda“ – navodi se u kratkom saopštenju.

Kako se dodaje, Više javno tužilaštvo u Beogradu će u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije preduzeti sve neophodne mere iz svoje nadležnosti i provere u cilju utvrđivanja svih činjenica, u cilju procesuiranja učinilaca krivičinih dela i zaštite lične bezbjednosti i imovine građana.

Kurir.rs/Republika