SANDRA BULOK pojavila se u javnosti dva i po mjeseca nakon SMRTI NEVJENČANOG SUPRUGA: Njeno lice kaže sve, a gest prema kćerkici Lejli je tako DIRLJIV
Čuvena glumica Sandra Bulok pojavila se prvi put u javnosti poslije smrti dugogodišnjeg partnera Brajana Rendala koji je preminuo petog augusta. Pojavila se jučer u Los Anđelesu sa kćerkom Lejlom. Rendal je umro u 57. godini nakon trogodišnje borbe sa amiotrofičkom lateralnom sklerozom. Veza poznatog para trajala je od 2015. godine.

Sandra Bulok držala je za ruku svoje najmlađe dijete, a u jednom momentu poljubila je djevojčicu u glavu, dok je sa njima bio i njihov tjelohranitelj.

Mom and daughter: The Speed star held her youngest child's hand as they walkedSweet moment: Sandra planted a kiss on Laila's head during their walkTalk: Sandra was seen chatting with her beloved daughter

Glumica je Brajana upoznala kada je fotografisao rođendan njenog sina Luisa. Susret se desio pet godina nakon njenog razvoda od Džesija Džejmsa.

The mom and daughter were stepping out in LA for a quick walk

Djeca koju je Sandra Bulok usvojila Luis (13) i Lajla (11) zvali su Brajana tata. Oskarovka je (59) na Three Bees na Bahamima prosula pepeo pokojnog partnera. Upravo na ovom mjesta ona i Brajan Renda razmijenili su zavjete 2017. tri godine nakon što je njemu dijagnostikovana pomenuta bolest.

“To mjesto je bilo tako posebno za njih. Iznajmili bi cijelo ostrvo kako bi mogli da uživaju u privatnosti. Tamo su dijelili neke od najsretnijih momenata zajedno sa djecom i prijateljima. Boravili bi tamo nedjeljama. Njena odluka da tamo prospe pepeo ima poseban smisao i značenje”, ispričao je izvor.

Ostvro na Bahamima u vlasništvu je francuskog finansijera koji je bio oženjen El Makferson i koji ima kćerku sa Umom Turman.

Rendal je želio da se njegova borba sa sklerozom odvija u tajnosti. Zbog posljednjeg tretmana zbog čega je bio daleko od javnosti, neki su smatrali da je raskinuo vezu sa čuvenom glumicom što je bilo daleko od istine.