PRVO OGLAŠAVANJE DISKVALIFIKOVANOG SANJINA: Otkrio da li je sa djevojkom još uvijek, a evo šta je rekao o Mileni Kačavendi

Sanjin Horvat prije izvjesnog vremena je odlučio da napusti rijaliti, a sada je prvi put progovorio o detaljima. On je za domaće medije istakao kako rijaliti forma nije za njega.

– Vidio sam da rijaliti nije za mene. Zbog svoje djevojke Nataše sam rizikovao 100.000 eura. Neću da dozvolim da se bilo kako naškodi mojoj vezi. Nema ništa sa Milenom Kačavendom. Odlučio sam da zbog ove moje veze pobjegnem. Super smo, sve je u redu – priča Sanjin za domaće medije i dodaje:

– Istina je da je mene Milena Kačavenda sačekala na aerodromu prije Elite. Ona je prva govorila da će da me lupa po glavi ako pogledam drugu djevojku u Zadruzi, u smislu da će da me čuva da ne prevarim moju djevojku Natašu. Da se odmah razumijemo, nije bilo emocija između mene i nje. Milena ima 47 godina, a moja majka 53. Dajte ljudi. Njena drugarica mi je rekla da se Milena uvijek druži sa momcima više nego sa djevojkama. Nije lijepo od nje što svašta izvlači iz konteksta. Da sam zaljubljen u Milenu, ona bi bila moja – poručuje Sanjin.

Kurir.rs/ Blic