PRVO OGLAŠAVANJE DESINGERICE NAKON IZLASKA IZ PRITVORA: Reper šokirao izjavom

Dragimir Despić Desingerica, koji je nedavno priveden na Paliluli zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance napustio je pritvor nakon čega se po prvi put oglasio ,piše Kurir

Naime, kontroverzni reper je na društvenoj mreži Instagram svojim vjernim pratiocima pokušao ukratko da objasni šta se desilo, ali sve detalje obećao tek kad mu se završi “godišnji odmor”, jer mu nakon nastupa tokom cijelog ljeta treba pauza.

– Za sve dešavanja od danas i juče ću da se oglasim u narednom periodu jer je jučer počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, baho, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao što izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se jučer završila sezona nastupa, cijelo ljeto smo imali nastupa. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim 10 dana kao čovjek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lijepo da objasnim cijelu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjem i koliko sam kažem, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo – govorio je Desingerica putem svojih storija na društvenoj mreži Instagram.

Dragomir Despic Desingerica

Da podsjetimo, on je u BMW X6 zaustavljen na Paliluli, jer je vozio bez tablica, a tom prilikom utvrđeno je da je pozitivan na psihoaktivnu supstancu kana*is nakon čega mu je određeno zadržavanje od 12 sati.

Kurir.rs