PROZIVALI PRIJU DA NE MIJENJA STAJLING, A ONA IZDOMINIRALA! Zapalila Zetru u crvenom odijelu od 3.000 €, A TEK DA VIDITE KOLIKO JE NOVCA DALA ZA POJAS

Aleksandra Prijović je i u Sarajevu, kao što je to nedavno bio slučaj i na beogradskim koncertima, imala moćne kreacije, pa se presvlačila nekoliko puta.

Neke od autfita koje je nosila na koncertima u Zetri imali smo priliku da vidimo i u Beogradskoj areni, što je izazvalo brojne komentare i polemiku na društvenim mrežama, a neke je zamijenila novim kombinacijama.

Nakon dva autfita koja je već nosila na prethodnim koncertima, pjevačica se na prvom koncertu na bini pojavila u vatrenom, crvenom odijelu, koje joj savršeno pristaje.

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović

U pitanju je model britanske modne kuće “Aleksander Mekvin” od čak 3.000 eura, a uz njega je ponijela i crni kožni pojas od 1.500 eura. Očigledno je da su “mekvin” modeli omiljeni Aleksandri, pa je tako nekoliko njegovih modela nosila i na koncertima u Beogradu.

Aleksandra Prijović

Podsjetimo, Prijovićka je za tri septembarska koncerta u Beogradu za “Aleksander Mekvin” autfite dala nešto malo manje od 53.000 eura, ne računajući skupocjene materijale za tri haljine koje su joj rađene po mjeri i čija cijena može ići i do 15.000 eura.