PROCURILE GLASOVNE PORUKE POGANE SADRŽINE: Ana Ćurčić urnisala Anđelu, a za javnost glumi finoću?

Ana Ćurčić , drugoplasirana učesnica ” Zadruge 6 “, tokom cijelog ljeta uvjeravala je gledaoce emisije ” Narod pita ” da je u odličnim odnosima sa Anđelom, nevjenčanom suprugom Ace Bulića, koja ju je podržavala tokom njenog učešća u rijaliti šou. Samo dvije sedmice nakon što je o Anđeli u emisiji govorila da je žena “brat i varalica”, predstavila je svog Acu a kao svog novog-starog emotivnog partnera i “okrenula” priču – onda se opravdala da je, zapravo, Anđelu je vidjela samo jednom u životu, i to, navodno, odavno nije u vezi sa Bulićem, a mi vam donosimo istinu!

Mediji su došli u posjed ekskluzivnih, tajnih glasovnih poruka koje je poslala Ana Ćurčić. Sudeći po tome što nije prestajala da se smije, jako se zabavljala prepričavajući koliko je Angela bila ljubomorna na njenu vezu sa Bulićem.

– U jednom trenutku kad sam ja bio tamo, ona je trčala, znaš… Ništa, znaš li koliko je trčala? Sedam i po minuta, vrati se što pre, hahaha – Ana je umirala od smijeha, a posebno ju je razveselio snimak iz emisije “Narod pita”, kada ju je voditelj upitao da li je Angela, Acijeva supruga, ljubomorna njihove veze dvoje.

– Plačem od smijeha zbog ovog klipa! Jao, ne mogu si pomoći, molim vas pogledajte ovo! Ali ovaj dio mene, sprdnja života: “Ženo, kako si preživjela ova četiri mjeseca” – nasmijala se Ana u sebi, jer se sjetila da je rekla da joj je Bulićeva žena prilikom prvog susreta nakon “Zadruge” rekla: ” Ženo, kako si preživjela ova četiri mjeseca”, što se sada tumači kao laž.

– A šta kaže Zoka: “Žena je brat”, a ja dodajem: “Smeker”, hahaha – ismijala je Ana Bulić Anđelu koju je, valjda, da bi opravdala sebe, Bulića i njihove postupke, lažno veličala i uzvisio je u emisiji do nebesa. Neki su komentirali i kako glumi finoću za javnost.

Ana se u glasovnim porukama prisjetila i kako je izgledao njen prvi susret sa Angelom u Bulićevom stanu, jutro nakon finala “Zadruge”.

– Ja joj kažem: “Molim te, izvini što sam došao”, ja skroman i fin, u šoku, napustim “Zadrugu”, ona kaže: “Molim te? Pa, kad sam te preživjela ova četiri mjeseca, šta je problem ako dođeš”, vidi, prikovala me je, odmah me katapultirala u zid, do najjačeg eksera – rekla je Ana, što jasno pokazuje u kakvom su odnosu imali.