Prijovićka se oglasila nakon SPEKTAKLA u Sarajevu – Otkrila SPECIJALNOG gosta, svi su ostali u šoku

Nakon uspješnih koncerata i rasprodatih karata u Beogradu, pevačica Aleksandra Prijović nije krila zadovoljstvo poslije prvog koncerta u sarajevskoj „Zetri”.

U obraćanju medijima poslije spektakla koji je priredila tamošnjoj publici ispričala je i kako se njen nasljednik Aleksandar već dovoljno opustio, toliko da ona očekuje da mališan zapjeva na njenom idućem nastupu.

– Hvala vam što ste došli večeras, što me pratite i podržavate. Hvala publici. Ovo veče ću zauvek pamtiti, bilo je posebno. Publika voli to što radim i voli moje pesme, zato i dolazi. Očekujem ovde, kao što sam očekivala u Beogradu, tako očekujem i u Zagrebu, da će biti ludilo, kakvo je i bilo – priča Prijovićeva i nastavlja:

Aleksandra PrijovićFoto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Bilo je neverovatno, nezaboravno. Jako sam srećna i ponosna što sam ovo doživela, zato sam se i trudila i radila do sada… Aleksandar se baš opustio. Očekujem da će na sledećem koncertu i zapevati nešto – kazala je bila Aleksandra za Blic.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Podsjetimo, Aleksandra je rasprodala pet arena u Zagrebu, a trenutno spektakl održava pred publikom u Bosni i Hercegovini.