POZNATO KAD SE VUČIĆ OBRAĆA NACIJI! Predsjednik Srbije će objelodaniti SVE DETALJE: Otkriće na koji način su trojica Srba poginula u sukobu sa kosovskom policijom!
Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić otkriće nove informacije u vezi sa ubistvom trojice Srba u Banjskoj u ponedjeljak uveče u 21 sat u emisiji “Ćirilica” na Happy televiziji.

Vučić je danas na svom instagram profilu najavio da će “u roku od 24 sata” građani čuti i vidjeti na koji način su Bojan Mijailović, Igor Milenković i Stefan Nedeljković ubijeni u sukobu sa kosovskom policijom 24. septembra.

– Ti pokušaji da ćutimo na to kako su ubijeni neki od Srba nisu uspeli i neće proći i zato vas obaveštavam da u roku od 24 sata ćete to moći da čujete i vidite. Mi imamo iskaze očevidaca, ljudi koji su bili na licu mesta i videli kako i na koji način su, najmanje jedan ranjeni čovek, ubijen, zverski. I Srbija se neće umiriti dok se ne sazna puna istina, jer životi Srba ne vrede manje od drugih. I ne interesuje me ko će i kolike pritiske da vrši, kao što me ne interesuje ni to kako i na koji način misle da povrede Srbiju svojim lažima, i u regionu, i u delu zapadnih medija – kazao je Vučić.