POSLJEDNJI RADAŠINOV INTERVJU JE PRETUŽAN: Do posljednjeg dana žalio za slavom koja je brzo nestala

Kako je potvrđeno za “Blic”, Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin, preminuo je noćas u 62. godini. Radašin je domaćoj javnosti postao poznat učešćem u rijalitijima Veliki brat, kao i Farma, a nakon toga se povukao iz javnosti.

Posljednji intervju Radašina objavljen je prije pet godina, a tada je pričao o svemu što ga je snašlo. Kako je tada govorio odustao je od šou-programa jer je došlo vrijeme da bude s porodicom, koju izdržava baveći se poljoprivredom i građevinom.

Radašin je bio otac dvoje djece, i deda čak šestoro unučadi, a sa porodicom je živio na skromnom imanju u aleksinačkom selu Ljupten. Svojevremeno je izjavio da se ne stidi druženja sa striptizetama i igranja oko šipki, što je radio u rijalitiju, ali da su mu krave milije od starleta.

Foto: Youtube Printscreen/ pemperle

Priznao je da se rado prisjeća dana slave i čežnjivo posmatra isječke iz novina koji mu vise na zidovima, ali tvrdio je da je sa tim vremenom završio.

Sad se bavim poljoprivredom i radom na građevini. Nije lako, pada fasada u oči, a ovamo ženske koliko hoćeš, ali neću više u rijaliti. Treba da se obavežem na dve godine, da radim šta mi se kaže, ali nisam ja za to. Odlučio sam da se posvetim porodici, nedavno sam dobio šesto unuče, ima četiri meseca, red je da se njima pozabavim. Trebale bi mi dve krave, ali nemam para da ih kupim, pa bih ovim putem apelovao na neku farmu da mi pokloni stoku. Nemam nikakvih sigurnih prihoda, a ovako bih dobio subvencije za mleko, pa prodao neko tele i ne bih imao briga – govorio je Radašin, koji se tada obradovao kada je vidio novinarsku ekipu pred svojim vratima.

– Pa, sad su me svi zaboravili, a nekad su me pratili u stopu. Sećam se kad smo Jovana Pavlović, takođe učesnica „Velikog brata“, i ja bili na moru, a ona mi skide gaće, sa svih strana skočiše novinari. Nije mi jasno odakle se stvoriše. Iznenadio sam se, ali se nisam ljutio, nikad nisam imao problema sa golotinjom. Nas dvoje smo igrali u Vranju u kavezima u diskotekama, ja go dopola, a ona cela, kad skidoše i meni pantalone, svi se oduševiše – prisjećao se Radiša slavnih dana.

Radiša Miljković RadašinFoto: Youtube Printscreen/ Štrokavi Jug

Njegova žena Zlatka ispod oka ga je gledala i sa nevjericom prokomentarisala njegovu izjavu da je digao ruke od ženskadije.

– Opet bi on, nego ga stigle godine, ne može više – rekla je ona, ali joj muž nije ostao dužan:

– Ženo moja, jednom vuk, uvek vuk, nemoj da me potcenjuješ.

Zlatka je tada priznala da je Radiša oduvijek mnogo volio žene.

– Kad smo prvi put otišli na more, on video jednu Kruševljanku, hteo da joj se nabacuje, pa krenuo u vodu ka njoj, a ne zna da pliva. Umalo se nije udavio. Drugi put pobegao je od kuće tu u susedno selo kod jedne žene, ali ona imala mnogo zemlje, trebalo da se radi, pa se vratio meni – pričala je Radišinova supruga.