PAVEL GLOBA OTKRIO KOJA DVA ZNAKA ĆE PRATITI SREĆA DO KRAJA 2023: Blago majci koja ih je rodila
Poznati ruski astrolog Pavel Globa otkrio je nedavno da dva znaka horoskopa očekuje povoljan period počevši 15. septembra pa sve do kraja 2023. godine. Jednostavno, sreća je na njihovoj strani. Evo koji su to znaci u pitanju i šta im zvijezde sve donose!

RAK

Od 15. septembra nadalje Rakove očekuje period promjena. Moguće je da ćete se suočiti sa problemima, posebno na poslu, ali ovo ne gledajte kao na kaznu, već kao na priliku! Globa ističe da će Rakovi uz snalažljivost i upornost prevazići ove izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspjeh. Svaki vaš naporan rad biće nagrađen. Do kraja oktobra možete da očekujete i unapređenje ili povećanje plate na radnom mjestu. Na ovaj ili onaj način, stanje na bankovnom računu Rakova će se popraviti u velikoj mjeri, prenosi “Progorod43”.

RIBA

Ribama se, pak, smiješi sreća na ljubavnom planu! Ako ste solo u narednim nedjeljama čeka vas sudbonosni susret koji će vam pokrenuti leptiriće u stomaku i vratiti osmijeh na lice. Ovo poznanstvo će se najvjerovatnije pretvoriti u strastvenu romansu koja će vam donijeti iskreno zadovoljstvo. Ribe koje već imaju porodicu ili partnera svoj odnos će unaprijediti i podići na viši nivo sa mnogo više topline, povjerenja i razumijevanja.