OGLASIO SE PATOLOG I OTKRIO KAKO SE SAD VODI SMRT METJUA PERIJA: Zvaničnici saopštili nalaze autopsije!
Mrtvozornik okruga Los Anđelesa naveo je da se zaključak o uzroku smrti Metjua Perija odlaže odnosno da uzrok još nije definisan, čekajući konačne rezultate toksikoloških testova. Daily mail piše da je tijelo glumca predato porodici kako bi se pripremila sahrana.

Konačan sud o uzroku smrti Metjua Perija doneće se nakon tih ključnih testova. Zvaničnici su saopštili nalaze početne autopsije, dalje istraga mogla bi da potraje nedeljama.

 

Nije za sada potvrđen ni način smrti, iako su izvori za TMZ rekli da nije na mjestu tragedije bilo tragova narkotika ili nasilja. Policija vodi istragu o okolnostima smrti slavnog Metjua Perija.

3672904-metju-peri-1-ff

                                                  Foto: YouTube Printscreen

Hitna pomoć dobila je poziv od asistenta glumca. Zna se da je pre toga satima igrao pickleball, ali nije utvrđen tačan redoslijed događaja koji je doveo do tragedije. Porodica još nije saopštila datum sahrane, a insajder je za Page six otkrio da će glavni glumci iz serije “Prijatelji” Lisa Kudrou, Dženifer Aniston, Kortni Kok, Metju Leblank i Dejvid Švimer koji su očajni jer su izgubili brata doći na posljednji ispraćaj. Metju Peri imao je 54 godine.