NOVI STANIJIN VJERENIK POTPUNO OTVORIO DUŠU: Aneli Ahmić nisam vjenčao, kod hodže je skidala sihire rukjom

Do prije nekog vremena za Asmina Durdžića niko nije čuo. No, posljednjih nekoliko dana, ime ovog momka iz Cazina, često se pominje u tabloidima.

Bili samo u vezi
Ne o njegovim uspjesima, nego o “čovjeku koji je prevario suprugu sa Stanijom Dobrojević”. Naime, takmičarka koja je ušla u “Elitu 7” Aneli Ahmić javno je prozvala Durdžića, s kojim ima dijete od dvije i po godine, kako ju je prevario sa srbijanskom starletom.

I dok Stanija tvrdi da njen novi dečko nije oženjen, objavljene su slike s navodnog šerijatskog vjenčanja.

Asmin Durdžić za portal “Avaza” priznaje da je bio u vezi s Aneli, ali otkriva i da su se razišli prošlog ljeta.

Asmin Durdžić. Instagram

– Ostali smo u prijateljskom odnosu zbog male za koju sa sigurnošću ne mogu ni reći da je moje dijete. Nije mi nikada dozvoljavala da uradim DNK analizu, što me i ponukalo da sumnjam u istinitost njenih tvrdnji – priča Asmin koji, kako kaže, uredno plaća alimentacije od 2.000 eura mjesečno.

Danas, kada je Aneli ušla u Zadrugu, on nema pojma gdje se dijete sada nalazi.

– Ona sada glumi žrtvu, ušla je u rijaliti ne bi li se dočepala novca glumeći jad i bijedu.

Asmin i Aneli. Instagram

S druge strane, tvrdi da nikada nije bio s Aneli u braku.

– Ni vjerski, a ni općinski. Ova objavljena slika nema veze s vjenčanjem. Ovdje se njoj rukijom (dovama) skidala magija. Hodža Mehmed Alija iz Maoče joj je pokušavao pomoći jer ona boluje od depresije i anksioznosti. Tada je prijetila da će da baci sebe i dijete s prozora i morao sam joj na taj način pomoći. A i da smo se šerijatski vjenčali, morao bi postojati papir, a toga, naravno, nema.

Za ovog momka porijeklom iz Cazina se pisalo kako je umiješan u neke malverzacije sa zakonom, o čemu su pisali pojedini austrijski mediji. No, on tvrdi da od toga nema ništa.

– To je nešto što se davno desilo jer nisam želio da isplatim novac za posao koji nije odrađen. Stoga sam i pravosnažno oslobođen svih optužbi – govori Asmin iako je Aneli govorila da je za njim izdata potjernica.

Stanija i Aneli Ahmić. Instagram

– Pa da je izdata kako mogu najnormalnije prelaziti sve granice – pita se on.

Izgubila bebu
Priznaje da je sa Stanijom u vezi, ali da ju je upoznao još prošle godine kada je odbijala svaku vezu s njim.

– Stanija je mene krila od porodice zbog moje vjere, a sad čitaju da je preljubnica, rasturačica brakova i sramota me je od njene porodice što moraju sve to da čitaju. Ona je ta, tako da uskoro planiramo i da se vjenčamo. Nažalost, bila je trudna ali je izgubila bebu i to ju je, sada, još više dotuklo. Samo joj dodatno treba ova priča oko Aneli. Ona sada tuguje zbog bebe koju je izgubila – završio je Durdžić.