NOVI DETALJI SKANDALA U CRIKVENICI: Aleks prošla kroz PAKAO zbog FIlipa, hitno se oglasila – njena poruka ZABRINULA sve!

Kako je Republika prva pisala, Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli su zbog navodne prevare. Nikolićeva se nakon vijesti pomenutog portala oglasila i priznala da je raskinula sa Filipom, a večeras je šokirala svoje pratioce objavom.

– Laž ne postaje istina, pogrešno ne postaje ispravno, zlo ne postaje dobro, samo zato što je prihvaćeno od većine! – poručila je Aleks putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com

Njena objava je uslijedila nakon Careve izjave koji je odgovorio na navode da je prevario Aleks, kao i da ima novu djevojku.

– Ljudi imaju takve teorije da je to strašno! Na mom rođendanu su bili moja porodica i jako uzak krug mojih prijatelja i prijateljica ! Devojka sa kojom sam na slici je devojka mog prijatelja koji nas slikao! A cura s kojom su napisali da sam se ljubio na zatamnjenom famoznom snimku je moja školska prijateljica cura koja ima muza i dete… – pričao je Filip za “Blic” i dodao:

– Vidim naslove Filip poslao Alex kući da bi ju varao ! Ne radi se o prevari, dva dana pre rođendana je ona donela odluku o odlasku, a na dan rođendana mi saopštila! Raskid se desio radi skroz desete stvari ali shvatam da se ovo koristi i neka – zaključio je bivši zadrugar.

Foto: Instagram.com

Oglasio se i Carev drugar, koji je otkrio šta se dogodilo u Crikvenici.

– Gledam sada šta se piše po portalima i po mrežama, o tim njegovim preljubama, ja znam sve, upućen sam u to. Švrljao je on sa strane, nabijao joj rogove, pa ne može taj da se skrasi preko noći, a uvek je menjao žene, živeo takvim nekim životom… Jedno je pričao, drugo radio. Zahtevao od Aleksandre da bude sva na note, sve je menjala i korigovala što je zahtevao, a on izgleda nastavio po starom – priča za “Pink.rs” izvor iz Crikvenice i dodaje:

– Svađali su se non-stop, baš je s njima stalno neki haos, meni je preko glave bilo više da slušam to i prisustvujem nekim scenama. Kada bih krenuo da pričam… Bolje ipak da ne otkrivam sve. Mogu samo da vam kažem da je ta Aleksandra prošla pakao u Crikvenici, preselo joj sve ovde. Stalno nervoza, tenzija, haos, prebacivanje, svađe… Užas živi. Ako mene pitate i bolje što su se rastali – zaključuje izvor.