NJIH DVOJE SU NOVI UČESNICI “ELITE” Uselili se u Bijelu kuću, ona zavela red čim je ušla u rijaliti: “NEĆU VAM BITI ČISTAČICA”

Voditeljka Dušica Jakovljević sinoć je u studiju ugostila Nikolu Jovanovića Predsednika i Tamaru Glavonjić, a oni su postali učesnici rijaliti programa “Zadruga 7 – elite” i uselili se u Bijelu kuću.

– Nisam Ttiktoker, sebe gledam veličanstvenijem od toga. U privatnom životu sam programer, a u javnom životu mogu biti jutjuber, budala ili najinteligentniji čovek kog poznajete. Najveća inteligencija leži u tome da čovek bude budala i vrati se u stanje inteligencije kad to želi. Smatram da je rijaliti za određene ljude fakultet – rekao je Nikola.

– Kako misliš da ćeš ti ući i izaći? – pitala je novinarka

– Smatram da mogu da se prilagođavam svim nivoima, mogu da budem i glup i inteligentan, smara me da budem previše konstantno inteligentan ili glup. Čovek treba da bude konstantno promenjiv. Imam 26 godina – rekao je on.

Nakon njega, u studio je došla i Tamara Glavonjić.

– Tamara ti si tiktokerka iz Pule, jesi li zauzeta? – pitala je Dušica

– Nisam zauzeta, nisam razvedena, nisam nikad bila ljubavnica, nemam para. Imala sam dugu vezu od sedam godina i prekinula je jer sam smatrala da sam neiživljena i mlada – rekla je Tamara.

– Da li poznaješ nekoga od učesnika? – pitala je Dušica

– Sam o Lejdi Di preko lajva. Nisam se ni o kome ispitivala, samo mi je jedna osoba koja je direktna poveznica između Milene i Ane rekla da je Milena do sada rekla istinu u potpunosti. Danas mi je Nikola na lekarskom rekao da sam ja robinja, a on gospodar u se*su i rekao je da bi mu najdraže bilo da odmah večeras padne neki intimni odnos da bi prestale da se potežu priče iz prošlih sezona – rekla je Tamara, a potom su se oboje uselili u Belu kuću, gde se ona predstavila tačmičarima.

– Ja sam Tamara, imam 29 godina, iz Hrvatske sam, bavim se tiktokom. Nemam dečka, nemam ljubavnika, muža ni para. Pola ljudi ne poznajem ovde, a pratila sam 00-24 časa. Na primer ovog dečka pored Manuela, Pabla, nisam nikada videla. Ja sam alergična na prljavštinu i na ovo suđe koje vidim, neće mi biti problem da počistim, ali vam neću biti čistačica – rekla je ona.

(blic.rs)