NISTE SVESNI KAKVA JE SADA BOMBETINA MARIJA EGELJA! Voditeljka pokazala SVE

Voditeljka Marija Egelja uživa u srećnom braku sa nekadašnjim fudbalerom, a sadašnjim biznismenom Aleksandrom Dabićem sa kojim je dobila sina.

Marija skoro svakodnevno deli trenutke iz svog doma, te pokazuje koliko uživa u svakom danu provedenom sa svojom porodicom, a sada je sve iznenadila provokativnim izdanjem na Instagramu.

Naime, voditeljka se obukla nikad izazovnije i pozirala, međutim niko nije mogao da skine pogled sa njenog dekoltea, obzirom da je rajsferšlus na korsetu jedva zakopčala, te su joj grudi bile na ivici da ispadnu.

Marija Egelja
FOTO: PRINTSCREEN

Voditeljka je uz uski korset, ukombinovala i uske farmerke atraktivnog dezena i baš sve je pucalo na njoj, a u komentarima su joj poručivali da izgleda savršeno.

Podsetimo, Marija je starija od Aleksandra i kada se udala uzela je njegovo prezime. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ceremonija venčanja organizovana je samo za najbliže. Pred svadbu, inače, glavna vest koja se komentarisala u javnosti bila je da je voditeljka u drugom stanju, a ona se u međuvremenu porodila i na svet donela dečaka.

Marija Egelja
FOTO: PRINTSCREEN

Kurir.rs / Blic