Nezadovoljni mladoženja obratio se

Nezadovoljni mladoženja obratio se britanskim medijima i zamolio njihovu kolumnistkinju, psihologinju Jane, za savjet o vrlo delikatnoj situaciji. Kako kaže, sumnjao je da su njegov brat i supruga u aferi , a to ih je i odalo u preljubu.

– Na dan našeg venčanja, moj brat je poljubio moju mladu tako strastveno da sam bio ubeđen da su zaljubljeni. Rekao sam im šta mislim, ali oni su mi rekli da sam lud. Na našem medenom mjesecu provodila je većinu vremena gledajući u telefon i smiješeći se. Prije tri godine njen brat se preselio u Dubai zbog posla, a ona je bila prilično ljuta zbog toga. Ponovo sam je optužio da je u vezi sa njim, ali je ona to negirala – rekao je ovaj momak. A onda je otkrio da njegove sumnje nisu bez razloga. Konačno je imao dokaz da je njegova žena bila u intimnim odnosima sa svojim djeverom.

vjenčanje, par, prijevara
FOTO: PROFIMEDIA

– Nedavno sam ih uhvatio kako se šepure na zadnjem sedištu njegovog auta i istina je konačno izašla na videlo. Intimni su godinama. Sve je počelo nekoliko sedmica nakon što sam je doveo kući da upozna naše roditelje. Sada kaže da joj je žao i da se stidi da me pogleda u oči. Šta sam uradio da zaslužim ovo? – povikao je ovaj mladić u pismu.

Psiholog mu nije imao šta drugo ponuditi osim utjehe zbog cijele situacije. Prema njenim riječima, ova veza nije vrijedna spašavanja.

– Veoma je tužno, ali vaš brak je od početka bio osuđen na propast. Ne znam zašto se žena udala za tebe znajući da je zaljubljena u tvog rođenog brata. Ova veza nema budućnost! – ona je rekla.