Nermin Sulejmanović sahranjen u tajnosti?

Prema neslužbenim informacijama koje dolaze iz Tuzle, Nermin Sulejmanović ukopan je u potpunoj tajnosti u blizini Gračanice.

Ukopan je, prema nezvaničnim informacijama u četvrtak ujutro, piše GP Maljevac.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović je partnericu Nizamu Hećimović te oca i sina, državljane Republike Turske. Pored tri , teško je povrijedio još dvije osobe te je na kraju i sebe.

Jutros je naloženo vještačenje mobilnog telefona što bi moglo otkriti s kojim sudijama i policajcima je razgovarao, ko je bio “krtica” u MUP TK i otkrio adresu njegove partnerice Nizame Hećimović koju je , što je prenosio uživo na Instagram profilu.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko , počevši od svoje partnerice Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Četiri dana prije sutkinja Opštinskog suda u Gradačcu donijela je rješenje kojim se ne određuje mjera zabrana prilaska nasilniku. Predsjednica suda je to rješenje opravdala riječima da policija nije dostavila dokaze.

Nakon što je Nizamu, prenoseći sve to uživo na Instagramu, Nermin je otišao u grad gdje je Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

U svom krvavom napadu ranio je i tri osobe. Prvo Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa djetetom skrivala nakon što je pobjegla od nasilnika, Denisovu majku, kao i policajca koji je pokušao da ga zaustavi.