“NEKI ĆE ME PLJUVATI, OSUĐIVATI, OGOVARATI, ALI ŽIVOT IDE DALJE” Pjevačica nakon nepuna dva mjeseca od smrti sina zakazala nastupe

Sin bosanske pjevačice Lejle Šabić, Amar, poginuo je 27. oktobra ove godine dok je vozio autobus.

Pjevačica se sada oglasila na mrežama i otkrila da teško podnosi bol zbog gubitka sina, ali da je odlučila da nastavi život dalje i vrati se nastupima koji su joj uveliko zakazani.

FOTO: PRITNSCREEN

– Dragi moji prijatelji, hvala dragom Allahu, dao mi je snage i sabura, prvenstveno da vam se svima zahvalim na upućenim porukama i pozivima. Mnogi su me zvali i pitali da li ću ikada više zapjevati jer mnogo svadbi i veselja u narednoj godini nas čeka. Mom rahmetli sinu Amaru 9. decembra je četeresnica. Kao majka svog voljenog i nikada prežaljenog sina, ispratiću sve naše običaje i adete. Kroz život ću krenuti dalje sa svojim radom i druženjem, uz narod koji je bio uz mene – napisala je ona.

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Lejla je zatim dodala da niko ne može osjećati veću bol od nje koja je izgubila sina, ali da je odlučila da nastavi dalje i da se vrati svom poslu, pjevanju.

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

– Moju tugu i bol nikada niko neće moći izbrisati iz duše. Gdje god bih krenula, pa i dušom zapjevala, u grudima će ostati i dalje bol i tuga za mojim sinom. Tako, dragi moji prijatelji, neki će me osuđivati, pljuvati, ogovarati. Život ide dalje nikada se neću osvrtati na riječi nebitnih ljudi. Mog sina niko ne može voljeti, žaliti, patiti za njim kao moje srce njegove majke. Tako da, dragi moji prijatelji, od 15. decembra nastavljam raditi svoj posao. Odraditi svaku svoju svirku za koju sam plaćena, a vi ćete biti moja podrška i utjeha u onome što me zadesilo. Još jednom hvala vam svima na poštovanju i razumijevanju. Vaša Lejla Leky – zaključila je, piše Informer.