“NE ZNA SE KO PIJE, A KO PLAĆA” Vesna i Đole Đogani otkrili šta se DEŠAVA u domu kod Marka, a evo da li su POZVANI na proslavu!

Luna Đogani danas je na svijet donijela kćerku, kojoj su dali ime Lana. Slavlje povodom prinove u njihovoj porodici uveliko je počelo, a sada su Vesna i Đole Đogani otkrili da li su pozvani na proslavu.

Vesna je istakla na samom početku da je opšte veselje u domu kod Miljkovića, a da će i oni uskoro da idu da nazdrave sa njima.

Anabela Atijas, Marko Miljković

– Opšte narodno veselje, ne zna se ko pije, a ko plaća, tetka jedna zove vrišti, plače od sreće – rekla je Vesna, a onda je Đole dodao da ga je Gagi zvao na proslavu.

– Gagi i Marko su otvorili šampanjac. Pozvani smo na slavlje, Gagi me je zvao, razgovarao sam sa njim, a onda sam tražio Marka, rekao je da smo svi pozvani, naravno da ćemo da odemo – rekao je Đole.

Podsjetimo, Luna Đogani podelila je na svom Instagramu i prvu fotografiju sa bebom.

– Ćao, ja sam Lana Miljković rođena sam 04.10.2023 u 09:00h ! Naša Lana je u našim rukama i šta bih mogla više da poželim, samo zahvalnost Bogu na svemu što nam je pružio! Bićeš najvoljenija na svijetu, i sigurna sam ćeš imati najbolju sestru na svijetu! Fali nam naša prva buba – napisala je bivša rijaliti učesnica.

Kurir.rs/Blic