NE SMETA MU ZLOČINAČKI GOVOR KORDIĆA, VEĆ BOŠNJACI ŠTO SE BUNE: Slaven Raguž brani ratnog zločinca, on zna šta Kordić misli


“Gube Izetbegović/Komšić tlo vlasti pod nogama. Gube poluge na kojima su parazitarili desetljećima. Gube i slobodu koju su plaćali našim novcem. Valja rasturit ovo malo suživota koje je izgrađeno i onemogućit da ga se još više izgradi. Ili ja, ili nitko. Ili mi, ili propast”

U postu na Facebook stranici HRS-a on je stao u odbranu Kordića i obrušio se na Bakira Izetbegovića i Željka Komšića.

“Kordiću se više puta nudilo da svjedoči o ‘dvostrukoj liniji zapovijedanja’ i lažnim svjedočenjem optuži druge, osobito tadašnje vodstvo Republike Hrvatske, a sebe spasi (kao što je to uradio direktni akter zapovjednog lanca odgovoran za Ahmiće). On je to odbio i odslužio kaznu koju je dobio.

Prošle godine ga netko pitao ‘je li vrijedilo’, naravno misleći na odsluženje kazne za nešto što su drugi napravili, on odgovara ne da je svaka godina vrijedila, nego “svaka sekunda je vrijedila” i da bi ponovio sve. Tkogod je i površno čitao i pročitao presudu Dariju Kordiću, informirao se o njoj, pitanje i odgovor na pitanje ‘je li vrijedilo’ shvatiti će i znati kako je u kontekstu odslužene kazne, a nipošto i nikada sramotnog zločina iz osude”, piše Raguž dalje.

Potom se osvrće na ubistva 8 djece iz Viteza “od strane Armije BiH, zločina za koje se isto tako znaju direktni počinitelji, kao i svi subjekti zapovjednog lanca, ali ih se 30 godina sustavno pokriva kako im se ne bi sudilo”.

Tvrdi i da je “na SDA/DF medijima” objavljen video klip pitanja i odgovora od prošle godine.

“Gle opet slučaja, ne prestaju reakcije i ‘zgražanje’ od tih istih SDA/DF aktera. Mi smo zvijeri, oni su nevina dječica. Poput one koje je usmrtila minobacačka granata Armije BiH na igralištu u Vitezu. Gube Izetbegović/Komšić tlo vlasti pod nogama. Gube poluge na kojima su parazitarili desetljećima. Gube i slobodu koju su plaćali našim novcem. Valja rasturit ovo malo suživota koje je izgrađeno i onemogućit da ga se još više izgradi. Ili ja, ili nitko. Ili mi, ili propast”, napisao je Raguž.