NAKON 17 GODINA BRAKA I TROJE DECE URADILA DNK TEST: Saznala ŠOKANTNU ISTINU, zbog koje joj svi kažu da se RAZVEDE (VIDEO)

Srećni bračni par koji ima troje dece otkriva kako su nakon DNK testa saznali da su u srodstvu. Selina i Džozef Kvinones iz Kolorada bili su zajedno 17 godina kada je Selina odlučila da istraži svoje porodično stablo.

Majka troje dece nije zalazila previše u svoju lozu kada je otkrila veliki šok – suprug Džozef joj je takođe bio rođak. Na društvenim mrežama objavila je vest o tome kako su otkrili da su više od samo muža i žene.

– Udala se za svog muža 2006. Ne razmišljajući ništa o tome, dobili smo troje dece. Onda sam saznala da smo u srodstvu i rođaci – rekla je.

Selina se našalila da je ta vest “dobro probijanje leda”, ali je pozvala druge parove da provere svoje nasleđe. Trenutak kada je otkrila da joj je suprug zapravo i rođak opisala je kao poražavajući, ali kaže da im je ljubav jača nego ikad i da je ignorisala negativne komentare i kritičare koji su im sugerisali da se razvedu.

– On je i dalje, i biće, moje sve. Neću dozvoliti da “malo krvi” uništi ono što smo stvorili, ovu predivnu porodicu – poručila je.

Uradila je DNK test, 2016. i to ju je, kaže, stvarno izbezumilo.

– Brat i žena za ceo život! Postoji razlog zašto neki parovi izgledaju slično. Ovde sam samo zbog podizanja svesti – rekla je.

Objasnila je i kako su krenuli dalje nakon otkrića.

– Deca i muž su mi sve i prešli smo preko toga. Sva naša deca imaju deset prstiju na rukama i nogama – dodala je.

Rekla je da ona i Džozef nisu imali pojma da su u srodstvu kad su se prvi put našli, te da su se zabavljali četiri meseca pre nego što su se verili.

– 17 godina s mojim bratom. Ne, nismo znali dok nismo uradili test. Bili smo u vezi četiri meseca prije nego što smo se venčali. On će i dalje biti moje sve – kaže Selina i dodaje da nikada neće pasti pod uticaj onoga što drugi misle, tvrdeći da nisu imali pojma o tome da su u srodstvu, prenosi Daily Mail.

– Da se razvedem od njega jer nismo znali, samo da kažem našoj deci da roditelji više nisu zajedno zbog mišljenja drugih. Ne, hvala, ostaćemo rođaci, supružnici i ljubavnici zauvek – odlučna je Selina.

(Kurir.rs/ Daily Mail)